Bitcoin

Bitcoin

Er du en type som liker å være med der det skjer? Har du tid men ikke nødvendigvis penger til å gjøre de store investeringene. Da kan du være med på å utvikle Bitcoin til et nytt nivå sammen med alle de andre som gjør akkurat det samme samtidig som du får betalt i Bitcoin. Du får med andre ord muligheten til å tjene, og sitter du på disse Bitcoinene så kan du også få veldig mye ut av den lille haugen du klarer å skrape sammen. Dette er ganske bra og en fin måte å få inn litt ekstra inntekt på. Rett og slett jobb for noen verdier.

Støy
Er du en som gjerne vil komme deg inn i Bitcoin verdenen ved å hjelpe til mot betaling så kan du gjøre dette ved å kjøpe din egen datamaskin for deretter å plugge dette rett inn i Bitcoinverdenen. Synes du det går greit med en maskin kan du kjøpe flere og lage en større operasjon ut av det. Det finnes mange selskaper som selger startpakker som du kan kjøpe slik at du ikke trenger å starte alt sammen selv. Du trenger da ikke å samle sammen informasjonen og alle delene selv fordi alt blir levert til deg. En av utfordringene med å hjelpe Bitcoin nettverket ved å utvinne bitcoin er at du må ha veldig mye strøm for at maskinene skal fungere i store mengder. Maskinene går også hele dagen og natten, så det er ingen pause. Det betyr at det produserer varme og støy.

Støyen som produseres fra disse Bitcoin fabrikkene er et alvorlig problem. Vi snakker om støynivåer i Norge på visse fabrikker som er så høye at det ikke går an å snakke sammen for de som bor i området. Det har vært flere saker i media i det siste hvor det er naboer som sliter veldig med å bo for nære disse stedene.

En ny standard?
Mange vil gjerne ha en endring på dominansen forskjellig valuta har i verdens finanssystem i dag. Dollaren og Euroen er de største valutaene, men dollaren er fortsatt veldig dominerende. Flere og flere land melder seg på og ønsker endring når det gjelder hvilken av disse valutaene som folk bruker. Et alternativ til alle disse klassiske valutaene er Bitcoin. Bitcoin kan være en nøytral valuta som ingen kan manipulere eller kontrollere. Du får da valutaen ut av klørne på alle de landene som helst vil dominere selv.

Skatt
Når du har tjent deg rik på valuta eller på andre måter fått en fortjeneste på å kjøpe Bitcoin må du huske at valutaen skal skattes. Det vil si at du som har tjent penger på valutaen må skatte av den profitten du har tjent. Det kan bli veldig mye og det kan bli veldig lite. Uansett, bor du i Norge og bruker det norske samfunnsgodene er skatt på sin plass. Ingen kommer utenom.