Finn riktig strøm

Fremtiden

De fleste som driver med forskning, utdanning, politikk eller næringsliv tenker på hvor vi skal i fremtiden. Hva er det neste store? Det er vanskelig å se for seg hva som er bedre og hva som er dårligere om vi ikke allerede tenkte på det på forhånd. Når det kommer til fremtiden er det mye som vil endre seg og det skjer allerede i dag. Kryptovaluta revolusjonerer bankbransjen, el-biler gjør luften renere og mye mer enn før kan gjøres fra ditt hjem. Det gjør at vi sparer tid og det gjør at vi blir mer effektive. Om du skal bli mer effektiv er det viktig at du jobber mer effektivt med den tiden du har og at du ikke bruker mer tid på sofaen. Her må vi sette mer fokus for fremtiden. Hvordan ser fremtidens bruk av tid ut og hvordan påvirker strøm dette?

Strøm og automatisering

Det er ingen overraskelse at folk bruker mye strøm og at det heller ikke vil bli brukt mindre strøm i fremtiden. Det kan godt hende at hver husholdning i Norge bruker mindre strøm over tid i fremtiden enn de gjorde før på grunn av bedre isolering av hus og andre ting, men det er ganske sikkert at det også vil være mer bruk av strøm fordi vi automatiserer mer og mer. Er du en person som liker å bruke tiden din på andre ting så vil du sikkert ha en robot som gjør mye av jobben for deg. Vi ser dette spesielt i Norge. Vi har automater som tar i mot bompenger. Du kan bestille mat fra en skjerm istedenfor en person og vi kan jobbe mer fremover på bakgrunn av det vi selv må gjøre i neste omgang. Vi er også flinke til å la forbrukeren bruke seg selv til å jobbe bedre. Du kan kjøpe deg varer i en butikk hvor du selv sjekker ut varene. Du passer også varene. I USA for eksempel så finner du i de aller fleste butikker folk som pakker ned varene for deg. Det er ikke effektivt i lengden.

Velg rett strøm i dag

Det er større og større fokus på strømmen som kommer til oss. Folk liker å tenke mer på miljøet. Fokus og tanker mot miljø er viktig. Da er det spesielt du som bruker av noe som gjør at du må få ned bruken eller får fokus på bedre bruk. Når det kommer til strøm er det mye fokus på bruk. Enda viktigere er det at du bruker tiden din på å velge rett strømkilde og finner billig strøm. Ikke velg noe som ikke garanterer at din strøm er fra fornybare kilder. Er du en person som bryr deg om miljøet så må du velge strøm som kommer fra vannkraft, vindkraft eller solenergi. Det er ikke noe vits å bruke tiden din på andre ting. Tenk på miljø i dag for å passe på at du får et fint miljø å bo i fremtiden.